Presa

Metropolitan Group aduce brandul Elie Saab într-un proiect imobiliar cu valoare de 100 milioane de euro, din nordul Bucureștiului

Elie Saab Jr, fiul cunoscut al designerului de haute couture, explică pentru Forbes România motivația intrării pe piața de real estate din lume și de ce, după Dubai, Qatar, Cairo și Londra, a urmat Bucureștiul cu proiectul rezidențial Elie Saab Towers, cu livrare în 2024.

Moda proprietăților de lux

Metropolitan Group aduce brandul Elie Saab într-un proiect imobiliar de 100 de milioane de euro, în nordul Bucureștiului.

Elie Saab jr, fiul designerului de haute couture, explică motivația intrării pe piața de real estate și de ce, după Dubai, Qatar, Cairo și Londra, a urmat Bucureștiul …

Metropolitan Group și ELIE SAAB s-au asociat pentru a lansa primul proiect rezidențial - ELIE SAAB Towers

ELIE SAAB, nul dintre cele mai importante nume din lume în industria de Haute Couture și Metropolitan Group, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, s-au asociat pentru a lansa primul lor proiect rezidențial – ELIE SAAB Towers – stabilind un nou reper pentru locuințele de lux din capitală și întreaga țară.

Metropolitan Group se așteaptă la vânzări de peste 200 de milioane de euro din turnurile din București pe care designerul Elie Saab își pune numele

Metropolitan Group se așteaptă la vânzări de 200 de milioane de euro din turnurile din București pe care designerul Elie Saab își pune numele. Compania a lansat oficial proiectul rezidențial care se numește Elie Saab Towers.

Metropolitan Group și Elie Saab estimează vânzări de peste 200 milioane de euro, pentru ansamblul Elie Saab Towers din București

ezvoltatorul imobiliar Metropolitan Group și renumitul brand internațional de modă ELIE SAAB își anunță parteneriatul prin premiera ELIE SAAB Towers, primul proiect rezidențial de brand de lux din Capitala României, București, potrivit unui comunicat.

ELIE SAAB, parteneriat exclusiv cu Metropolitan Group pentru locuințe de lux în nordul Bucureștiului

Ansamblul ELIE SAAB Towers va fi amplasat pe strada Daniel Danielopolu nr.90, într-una dintre cele mai exclusiviste zone ale Capitalei. Obiectivul proiectului este de a introduce un stil de viață modern și sofisticat printr-un concept pionierat, complet unic pentru piața românească.