Facilități

Proiectate cu meticulozitate în colaborare cu apreciatul brand de modă Elie Saab, aceste turnuri oferă o gamă remarcabilă de facilități și facilități, asigurând o experiență de viață de neegalat pentru rezidenți.

Pășiți într-o lume a opulenței când intrați în marele hol, împodobit cu finisaje somptuoase și detalii rafinate. Holul servește drept preludiu captivant pentru facilitățile excepționale care vă așteaptă în Elie Saab Towers.

Bucurați-vă de un centru de wellness de ultimă generație, unde vă puteți întineri mintea, corpul și sufletul. Cufundați-vă în liniștea centrului spa, cu terapeuți experți gata să vă răsfețe cu o gamă de tratamente de lux. Centrul de fitness este dotat cu cele mai noi echipamente de exerciții fizice, oferind rezidenților un spațiu pentru a-și menține sănătatea și bunăstarea. În plus, camerele de meditație oferă un sanctuar senin pentru relaxare și pace interioară.

Evadați-vă în oaza în aer liber din incinta turnurilor. Descoperiți o piscină strălucitoare înconjurată de grădini amenajate cu grijă, oferind un refugiu de seninătate în mijlocul orașului plin de viață. Relaxați-vă pe terasă, bucurați-vă de soare sau faceți o baie răcoritoare în piscină, în timp ce vă bucurați de priveliști uluitoare la linia orizontului.

Pentru cei care apreciază cele mai fine lucruri din viață, Elie Saab Towers oferă facilități de luat masa exclusive. Bucurați-vă de experiențe culinare private organizate de bucătari renumiți, unde fiecare masă este o simfonie de arome și artă culinară. Fie că găzduiți o reuniune intimă sau o mare serată, spațiile de luat masa sofisticate din cadrul turnurilor sunt potrivite pentru orice ocazie.

Turnurile dispun, de asemenea, de un centru de afaceri dedicat, conceput pentru a răspunde nevoilor profesionale ale rezidenților. Dotat cu săli de conferințe moderne și tehnologie de ultimă generație, centrul de afaceri oferă un mediu elegant și fără cusur pentru întâlniri și activități legate de muncă.

În plus față de facilitățile excepționale, Elie Saab Towers oferă o serie de servicii premium pentru a satisface toate nevoile rezidenților. Un concierge dedicat este disponibil nonstop, gata să vă ajute cu rezervări, aranjamente de călătorie și orice alte cereri personalizate. Parcarea cu valet și paza 24 de ore din 24 asigură comoditate și liniște, permițându-le rezidenților să se bucure de un stil de viață fără griji.

Situat în inima Bucureștiului, Elie Saab Towers oferă acces de neegalat la scena socială și culturală vibrantă a orașului. Restaurante de clasă mondială, buticuri de lux și locuri de divertisment sunt la doar câteva momente distanță, oferind un stil de viață dinamic și îmbogățit pentru rezidenți.

Elie Saab Towers din București redefinește conceptul de viață de lux, îmbinând designul excepțional, facilitățile exclusive și serviciile personalizate pentru a crea o experiență rezidențială extraordinară. Descoperiți o lume în care fiecare detaliu a fost luat în considerare cu meticulozitate pentru a vă ridica stilul de viață la noi înălțimi. Acceptă privilegiul de a numi Elie Saab Towers casa ta și scufundă-te într-un tărâm al sofisticării și al răsfățului de neegalat.

Contactați-ne astăzi pentru a explora facilitățile excepționale și pentru a vă asigura un loc în această oază rezidențială exclusivistă. Bine ați venit la Elie Saab Towers, unde luxul nu cunoaște limite.

Facilități:

– lobby
– Centrul de sănătate
– SPA

– grădini
– Centrul de fitness
– yoga
– piscină infinită

– masă
– Centrul de afaceri
– servicii premium