Elie Saab

MASTER OF HAUTE COUTURE & DESIGN ICON

Elie Saab și-a fondat labelul omonim în 1982, la doar 18 ani.

De atunci, casa ELIE SAAB a fost stabilită ca unul dintre liderii majori în categoria HAUTE COUTURE la nivel global, cu ateliere cu sediul în Paris și Beirut.

Astăzi, ELIE SAAB este un brand de stil de viață, cu o prezență de flagship-uri și puncte de vânzare răspândite la nivel global și o gamă largă de linii de produse pentru a satisface numeroșii entuziaști ai esteticii ELIE SAAB.

Odată cu aventura brandului în casă și interioare, cu linia MAISON, ELIE SAAB se alătură ligii de premieră a mărcilor globale de modă și stil de viață de lux din lume. ​

 

“Elegance is a statement, an attitude.”

ELIE SAAB

Elie Saab Towers

Vă prezentăm cu mândrie două minunății arhitecturale extraordinare amplasate în inima orașului, create în colaborare cu renumitul brand de modă Elie Saab și construite cu măiestrie de Metropolitan, întruchiparea rafinamentului și a eleganței. Pregătiți-vă să fiți captivați de opulența și exclusivitatea acestor clădiri magnifice.

Vă prezentăm „Elie Saab Towers”, o experiență rezidențială de neegalat care emană stil, rafinament și calitate fără compromisuri. Aceste turnuri rafinate stau drept mărturie a fuziunii dintre strălucirea arhitecturală și haute couture, ridicând standardele de viață de lux în București.

Din momentul în care veți păși în marele hol, veți fi învăluit într-o ambianță de eleganță atemporală. Fiecare detaliu a fost realizat cu meticulozitate pentru a crea o atmosferă care reflectă grația și rafinamentul sinonime cu marca Elie Saab. Designul îmbină armonios estetica contemporană cu influențele clasice, rezultând o îmbinare perfectă între luxul modern și farmecul atemporal.

Bucurați-vă de facilitățile de neegalat oferite exclusiv rezidenților din Elie Saab Towers. Cufundați-vă într-o lume de relaxare și întinerire la centrul spa și de wellness de ultimă generație, unde terapeuți experți vă satisfac toate nevoile. Vă puteți relaxa făcând o baie în piscina infinită strălucitoare, înconjurată de grădini luxuriante, creând o oază de liniște în mijlocul orașului plin de viață.

Elie Saab Towers – Architectural Marvel

Turnurile Elie Saab – Design unic

Elie Saab Towers

Locuințele proiectate cu minuțiozitate la Elie Saab Towers sunt o dovadă a măiestriei impecabile și a gustului rafinat. Fiecare apartament spațios emană un aer de grandoare, cu tavane înalte și ferestre panoramice din podea până în tavan, care oferă priveliști uluitoare la peisajul urban. Interioarele sunt atent îngrijite cu cele mai bune materiale, finisaje și dotări, prezentând atenția la detalii și eleganța specifice lui Elie Saab.

În calitate de rezident apreciat al Elie Saab Towers, veți avea acces la o serie de servicii exclusive, adaptate pentru a vă satisface toate dorințele. De la asistență personalizată de concierge la experiențe culinare private, curatoriate de bucătari renumiți, fiecare aspect al stilului dvs. de viață este ridicat la înălțimi extraordinare. Cu o intimitate și o securitate maxime, vă puteți bucura de o lume de indulgență și rafinament, toate în cadrul acestor turnuri excepționale.

În plus, locația Elie Saab Towers vă plasează în epicentrul scenei sociale și culturale vibrante a Bucureștiului. Cele mai bune restaurante, buticuri și locuri de divertisment din oraș se află la doar câteva momente distanță, permițându-vă să îmbrățișați energia dinamică a capitalei, în timp ce vă bucurați de liniștea sanctuarului dvs. exclusivist.

Facilități locale:

  • Centre de înfrumusețare
  • Stația de metrou Aurel Vlaicu
  • Mall Promenada
  • Mall Băneasa
  • Aeroport Băneasa
  • Spitalul Ponderas

Atracții principale:

  • Parcul Herăstrău(acum cunoscut sub numele de Parcul Regele Mihai I)
  • Arcul de Triumf
  • Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”